Ijsthee maken

Datum

Zelf ijsthee maken is een verfrissende en eenvoudige manier om te genieten van een heerlijke zomerdrank. Naast dat het erg lekker is, is het ook nog eens een stuk gezonder. Vooral nu de zomers erg warm zijn, is het lekker om af te koelen met een heerlijk glas eigen gemaakte ijsthee! En... vergeet de ijsklontjes niet!

Hoe maak je nou zo’n lekkere ijsthee? Hieronder leg ik het even in het kort uit:

  • Kies 1 van jou favoriete losse  thee of ijsthee uit;
  • Neem 1 liter koud water en ca. 15 gram van jouw favoriete thee. Doe het in een theefilter.
  • Laat de thee een nachtje trekken in de koelkast (hoe langer de thee laat trekken, hoe sterker de smaak wordt);
  • De volgende dag is de thee dus heerlijk op smaak.
  • Voeg eventueel nog wat vers fruit toe om de ijsthee af te maken. 

Als laatste voeg je nog wat ijsklontjes toe en klaar is jouw ijsthee! 

Meer
artikelen

Cookies
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.
Alle cookies accepteren
Cookie voorkeuren
Cookies
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.
Alle cookies accepteren
Cookie voorkeuren