Met TeaCozy heb je altijd de nieuwste en meeste bijzondere theeën als eerste in huis. Daarnaast ontvang je bij elke bestelling achtergrondinformatie over de producten en tips bij het zetten van een perfecte kop thee.

Wij van TeaCozy houden van thee

Losse thee, die met de grootste zorg door de boer verbouwd wordt. Thee in bijzondere, en minder bijzondere smaken. Thee van grote bladeren, verse kruiden en kleurige vruchten. En die heerlijke theeën, delen we graag met jou.

Onze thee-experts hebben er daarom hun vak van gemaakt om elke maand de lekkerste theeën voor je te verzamelen. Deze bestel je los in onze webshop. Of ontvang je elke maand in je brievenbus, met een TeaCozy-abonnement.

Met een beetje liefde

De theeën van TeaCozy zijn stuk voor stuk met zorg bereid. Zulke theeën verdienen het om met liefde gezet te worden.

Daarom ontvang je bij elke thee een handig zetadvies. Hierin lees je bijvoorbeeld hoeveel gram thee je nodig hebt voor een goede kop en op welke temperatuur de thee het best tot zijn recht komt. Zo geniet jij keer op keer van een perfecte kop thee.

 

 

100% thee
De kruiden, specerijen, bloemen en vruchten in onze theeën worden met de grootste zorg verbouwd.

De mooiste accessoires
De lekkerste thee verdient de mooiste accessoires. In de Teacozy webshop vind je gezellige potten, handige zeefjes en andere leuke thee-accessoires.

Op zoek naar een leuk cadeau?
Verras je vriendin met een abonnement op TeaCozy. Of verwen je schoonmoeder met een heerlijk, door jou samengesteld, cadeaupakket.

© 2017 Teacozy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel