TeaCozy is een unieke samenwerking tussen theeliefhebbers en thee-experts. De eerste met een voorliefde voor het internet en al zijn mogelijkheden. De tweede met een ongekend enthousiasme voor thee in al zijn variaties.

Beiden echter razend druk en ambitieus, wat bij toeval leidde tot het idee achter TeaCozy. Want waarom zouden ze hun expertise en gevoel voor lekkere, biologische theeën niet delen met de rest van theedrinkend Nederland?

En zo ontstond TeaCozy. Thee voor iedereen, heel eenvoudig maandelijks in de brievenbus. Of los te bestellen. Met een zetadvies van onze thee-experts en het gemak van online.

De theeliefhebbers

Zorgen dat je op de TeaCozy-website alles vindt waarnaar je op zoek bent. Ze verzorgen je abonnement en staan je graag te woord bij al je vragen en opmerkingen.

De thee-experts

Vullen het TeaCozy-assortiment maandelijks aan met de heerlijkste theeën. En voorzien elke thee van achtergrondinformatie en een handig zetadvies.

100% thee
De kruiden, specerijen, bloemen en vruchten in onze theeën worden met de grootste zorg verbouwd.

De mooiste accessoires
De lekkerste thee verdient de mooiste accessoires. In de Teacozy webshop vind je gezellige potten, handige zeefjes en andere leuke thee-accessoires.

Op zoek naar een leuk cadeau?
Verras je vriendin met een abonnement op TeaCozy. Of verwen je schoonmoeder met een heerlijk, door jou samengesteld, cadeaupakket.

© 2017 Teacozy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel